Çukur'un hırslı ve kurnaz gelini Ayşe ''Kocalarımla yaşıyorum'' dedi

Çukur'un hırslı ve kurnaz gelini Ayşe ''Kocalarımla yaşıyorum'' dedi
Sosyal medya kullanıcıları Çukur dizisinde Ayşe karakterini canlandıran İrem Altuğ'un 'Biri eski kocam biri yeni kocam' dediği isimlerin peşine düştü. İrem Altuğ'un 'İki kocamla birlikte yaşıyoruz" sözleri magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Çukur dizisindeki Ayşe karakteri ile ününe ün katan İrem Altuğ, gazetecilere verdiği ''iki kocamla birlikte yaşıyoruz'' sözleri ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Çukur''un Ayşe''sinin birlikte yaşıyoruz dediği iki kocasının kimler olduğu merak konusunu oldu.

Ünlü sanatçı İrem Altuğ''un ironi dolu cümlesi sonrası magazin seven sosyal medya kullanıcıları ise bu iki kocanın kimler olabileceğini araştırmaya başladı.

İREM ALTUĞ: İKİ KOCAMLA BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Flaşların patlamasıyla şoke olan oyuncunun yanındaki iki beyefendi dikkat çekti.

Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü oyuncu sorulara "Bir şey yapmıyorum, kocalarımla yaşıyorum. İki kocamla birlikte yaşıyoruz" şeklinde yanıt verdi.

İrem Altuğ, yanındaki iki beyefendiyi "Bu eski kocam, bu yeni kocam. Biz böyle yaşıyoruz" diyerek tanıttı.

ŞAKA MI GERÇEK Mİ? HANGİSİ İREM AKTUĞ''UN ESKİ KOCASI? HANGİSİ YENİ KOCASI?

İrem Altuğ''un o anlara ait videosu kısa sürede sosyal medyada onlarca yorum geldi. Birçok kullanıcı oyuncunun muhabirlere şaka yaptığını, söylediklerinde ciddi olmadığını öne sürdü. Öte yandan oyuncunun Instagram''da da zaman zaman bu tarz esprili paylaşımlar yaptığı göz çarptı.

(Magazin Bura)