Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Düğün salonlarının açılış tarihi belli oldu, Düğün salonları ne zaman açılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Düğün salonlarının açılış tarihi belli oldu, Düğün salonları ne zaman açılacak?
Korona virüs salgını sonrası kapalı mekanların faaliyetlerine ara verilmesiyle beraber düğün salonları da kapatıldı. Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber ise düğün hazırlığı yapan vatandaşlar düğün salonları ne zaman açılacak? Düğün salonları ne zaman açılıyor? sorularını araştırmaya başladı.

Korona virüsle mücadele kapsamında kapalı mekanların kapatılması kararı alınmış ve bu kapsamda düğün salonları 19 Mart tarihinde kapatılmıştı.

dugunler-ne-zaman-baslayacak-001.jpg

Bilim Kurulu Tavsiyeleri ve Kabine Toplantısı sonrası yapılan açıklama ile 11 Mayıs tarihinde AVM, Kuaför, Berber ve Güzellik Salonlarının açılabileceği bildirilirken yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber ise düğün ve sünnet yapma hazırlığında olan vatandaşlar, Düğün salonları ne zaman açılacak? Düğün salonları ne zaman açılıyor? sorusunun cevaplarını arıyor.

dugun-salonu-acilis-tarihi-001.jpg

DÜĞÜN SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada düğün salonlarının 1 Temmuz'da açılacağını duyurdu. Erdoğan konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, "Nikah salonları, 15 Haziran'dan itibaren, düğün salonları ise 1 Temmuz'dan itibaren belirlenen kurallara uygun şekilde hizmet vermeye başlayacaktır" ifadelerini kullandı.

dugun-salonlari-ne-zaman-acilacak-003-001.jpg

DÜĞÜN SALONLARI NE ZAMAN AÇILIYOR?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan ancak resmi olarak doğrulanmayan Cumhurbaşkanlığı normalleşme planında da Düğün Salonlarının açılışı 1 Temmuz olarak gösterilmişti.

dugun-salonlari-aciliyor-001-001.jpg