Cumhurbaşkanı Erdoğan kızarak emir verdi: Orayı yıkın

Cumhurbaşkanı Erdoğan kızarak emir verdi: Orayı yıkın
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kızıp Atatürk Havalimanı işçin yetkililere emir verdiğini iddia eden Mustafa Balbay yeni hamlenin başlatıldığını belirtti.

Mustafa Balbay bugün okurlarının karşısına "Atatürk Havalimanı’nı bir yılda yıkın emri!" başlıklı bir yazıyla çıktı. Mustafa Balbay yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Atatürk Havalimanı''na ilişkin yeni bir hamle yaptığını öne sürdü.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı''nın Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na  bir yazı göndererek Atatürk Havalimanı''nın tamamen bahçe olmasının istendiğinin belirtildiğini ortaya koydu.

REİS BUNA ÇOK KIZDI

Balbay’ın bu çok konuşulacak yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşiehir Belediye Balkanı Ekrem İmamoğlu’nun “2023’te Atatürk Havalimanı’nı işletmeye açacağız” sözlerine çok kızdığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Derhal kazmayı vurun, havalimanını iyice kullanılamaz hale getirin..."  dediği ifade edildi.

Balbay’ın yazısının ilgili bölümünde şunları kaleme aldı:

" Bakan adına Mekânsal Planlama Genel Müdür Vekili Ahmet Baktaş imzalı yazının Türkçesi şu:

Arkadaşlar, İmamoğlu rahat durmuyor. 2023’te Atatürk Havalimanı’nı işletmeye açacağız diyor. Reis buna çok kızdı. Derhal kazmayı vurun, havalimanını iyice kullanılamaz hale getirin..." 

İlgili Haberler