Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sırasında prompter durunca böyle tepki verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sırasında prompter durunca böyle tepki verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AKP’nin bayramlaşma töreninde yaptığı konuşma sırasında bir anda prompter durdu. Erdoğan, kamera arkasında çalışan ekibe “Geri al” şeklinde uyarı yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin bayramlaşma töreninde yaptığı konuşma sırasında ilginç bir an yaşandı. Erdoğan, konuşmasını yaptığı sırada metnin yansıtıldığı prompterın durması nedeniyle bir an duraksadı. Kamera arkasındaki çalışanlara “Geri al” şeklinde uyarı yapan Erdoğan, birkaç saniye sonra kaldığı yerden devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin bayramlaşma töreninde konuştu. Erdoğan, Ayasofya’nın açıldığı gün Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ın okuduğu Cuma hutbesiyle ilgili yaşanan tartışmalarla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Milletimizin yüreğindeki 86 yıllık yara olan Ayasofya'nın 24 Temmuz Cuma günü fiilen ibadete açılması bayram sevincimizi daha da artırmıştır. Bu vesileyle Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasını gölgelemek için başlatılan kimi tartışmaları art niyetli bulduğumu da belirtmek istiyorum"

PROMTER BİR ANDA DURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sırasında ilginç bir an yaşandı. Erdoğan’ın konuşması prompterın bir anlığına durması nedeniyle aksadı. Erdoğan, kamera arkasında çalışan ekibe “Geri al” şeklinde uyarı yaptı. Sonrasında ise Erdoğan, takıldığı yerden konuşmasına devam etti.