Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Salda Gölü kıyısına millet bahçesi yapacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Salda Gölü kıyısına millet bahçesi yapacağız"
Seçim çalışmaları kapsamında Burdur'da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Salda Gölü'nü Çevre Koruma Bölgesi ilan ediyoruz. Kıyısına da millet bahçesi yapıyoruz. Bu belediyelerin değil, hükümet olarak bizim icraatımız" dedi.

Yerel seçim çalışmalarına Burdur'dan devam eden AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte bulunan Salda Gölü kıyısına millet bahçesi yapacaklarını söyledi.

Tanzim satışlara da değinen Erdoğan, "Tanzim satış mağazalarımızı seçim sonrası bu mantık devam ederse bu işi 81 ilin tamamında uygulayacağız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan şunları kaydetti;

“Salda Gölü’nü çevre koruma bölgesi olarak ilan ediyor ve kıyısında da 300 bin metrekarelik millet bahçesi oluşturuyoruz. Bütün bunların hepsi hükümet olarak bizim icraatımız olacak.

Tanzim satış mağazalarımızı seçim sonrası bu mantık devam ederse bu işi 81 ilin tamamında uygulayacağız.

Kalkmışlar bize S400 almaktan vazgeçin diyorlar, neden vazgeçelim. NATO yetkilileri bu durumun kendileri için bir endişe teşkil etmediğini açıkça söylediler. Yunanistan’ın S400’leri var orlara niye bir şey söylemiyorsun. Bu nasıl ittifak bu nasıl NATO’da beraber olmak. Münbiç’in bir an önce terör örgütlerinden temizlenmesini ve yönetiminin yerel halka verilmesini bekliyoruz. Biz bu terör oluşumuna mutlaka ağır bir darbe vuracağız.

Terör örgütlerine destek verenler asıl kendi güvenliklerini tehlikeye atmış olurlar. Bu bölgede ancak Türkiye’yi yanına alan kazanır.”

İlgili Haberler