Cumhurbaşkanı Erdoğan Şırnak'ta Toplu Açılış Töreni'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şırnak'ta Toplu Açılış Töreni'nde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Şırnak'ta konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Şırnak İl Kongresi ve toplu açılışlar için gittiği Şırnak'ta açıklamalarda bulundu. Toplam 3,5 milyar lirayı aşan yatırımların Şırnaklılarla buluşturulduğunu belirten Erdoğan, "Toplam yatırım tutarı 3.5 milyar lirayı açan projeyi siz Şırnaklı kardeşlerimizle buluşturmuş oluyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bundan sonraki gelişlerimizde de yatırım seferberliğimizin ürünlerini sizlerle açmaya devam edeceğiz. Şırnak bizim gözbebeğimiz. Bizi sizi çıkar için değil, sadece ve sadece Allah için seviyoruz" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Allah'a hamdolsun Şırnaklı kardeşlerim bizi 31 Mart seçimlerinde mahçup etmedi. 31 Mart seçimleri sadece Şırnakta değil bölgede yeni bir dönemin kapılarını aralamıştır. Bize ve Tüm Türkiye'ye bu iftiharı gururu yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

"BÖLÜCÜ HEVESLER BU TOPRAKLARDA YAŞAYAMAZ" 

Bölücü heveslerin bu topraklarda yaşamayacağını Şırnaklılar bizzat gösterdi. Allah kardeşliğimizi ve birliğimizi daim eylesin. Sizi, bizi birbirine bağlayan o bağlara sahip çıkacağız. Şırnaklılara mahcup etmeyeceğiz. 

31 Mart seçimlerinde siz bize sahip çıktınız inşallah biz de size sahip çıkacağız. Sizi bizi birbirimize bağlayan bağlara sahip çıkacağız. Kimseyi ayırmadan kimseyi ötekileştirmeden tüm gücümüz ve imkanlarımızla Şırnak için çalışmaya devam edeceğiz.

"ŞIRNAK'A ELİMİZ BOŞ GELMEDİK" 

Bugün Şırnak'a gelirken elimiz boş gelmedik. Yaklaşık 3.5 milyarlık 591 eser ve yatırımın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bugün birçok yatırımımızı Şırnaklı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Şırnak'a yapılan yatırımların hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu yatırımların hayata geçirilmesine devam edeceğiz. Biz Şırnaklı kardeşlerimizi çıkarlarımız için değil Allah için seviyoruz. Biz milletimize efendi olmak için değil hizmetkar olmak için geldik. Bizim siyaset anlayışımızda insanları etnik kökenlerine göre tasnif etme anlayışımız yoktur. Biz aldığımız oy oranlarına göre değil, ihtiyaca göre yatırım yaparız. Biz yatırımlarımızı, ülkemize ve şehirlerimize vereceği katkıya göre yatırım yaparız. 81 vilayetin tamamına eserlerimizle mührümüzü vuruyoruz. 

"ŞIRNAK BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ" 

Toplam yatırım tutarı 3.5 milyar lirayı açan projeyi siz Şırnaklı kardeşlerimizle buluşturmuş oluyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bundan sonraki gelişlerimizde de yatırım seferberliğimizin ürünlerini sizlerle açmaya devam edeceğiz. Şırnak bizim gözbebeğimiz. Bizi sizi çıkar için değil, sadece ve sadece Allah için seviyoruz.

"AMACIMIZ MİLLETE HİZMET ETMEK" 

Biz milletimize efendi olmak için değil hizmetkar olmaya geldik. Yatırım yaparken kökene değil, şehirlerin durumuna bakarız. 18 yıldırı hiçbir ayrım yapmadan, hizmet üretiyoruz. 81 vilayetimizin tamamına eserlerimizle mührümüzü vuruyoruz. 83 milyonun tüm fertlerini kucaklıyor, göğsümüze basıyoruz.

Son 18 yılda Şırnak'a kazandırdıklarımız samimiyetimiz, gayretimizin en büyük göstergesidir. Bugüne kadar kamu ve özel sektör yatırımlarına verdiğimiz destekle daima Şırnak'ın yanında durduk. Son 18 yılda Şırnak'a toplam (eski parayla) 12.5 katrilyon lira yatırım gerçekleştirdik.