Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış töreninde konuştu. PKK ile YPG'nin hiç bir farkı olmadığını söyleyen Erdoğan konuşmasında Zaman gazetesine kayyum atanmasına da değindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Burdur'da konuştu. 'Paralel devlet yapılanması' ile mücadeleye vurgu yapan Erdoğan,  "Paralel devlet yapılanması yok böyle bir şey. Bunlar sahtekar, cambaz. İşte bütün hileler ortaya çıkıyor. Yok neymiş basın hürriyetmiş. Düşünebiliyor musunuz gazeteleri var. Suçüstü yakalanıyorlar. Emniyet görevlileri oraya girecek toplamışlar oraya başı açık, örtülü tüm kardeşlerimizi orada polisin önüne onlarla bariyer oluşturuyorlar. O baş örtülü kardeşlerimizi bunlar var ya Güneydoğu'da PKK'lılarla da sırt sırta seçimlerde bir araya getirdiler. PKK'lılarla onları sırt sırta bir araya getirdiler. Bunları gözlerimle gördüğüm zaman yazıklar olsun dedim. Ne günlere kaldık. Yanılmıyorsam Ziya Paşa'nındı. 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkar, eşik vezir olmuş katır silahtar.' Böyle bir durum var. Gazetelerinin önüne geldiler. Girdi oraya emniyet, içeride ne makine kalmış, ne bilgisayar hepsini götürmüşler. Niye? Devletin bütün kurumlarına sızmışlar. Ne yaparsanız yapın kaçamayacaksınız" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Zaman gazetesine kayyum atanması

Gazetelerin önüne geldiler, girdi oraya emniyet. İçeride ne makine kalmış ne bilgisayar. Hepsini götürmüşler. Niye, devletin bütün kurumlarına sızmışlar. Ne yaparsanız yapın kaçamayacaksınız. Ne dedim, bunların inine gireceğiz. Girdik mi, girmeye devam ediyor muyuz?"

"Bunlar sahtekar, bunlar cambaz. İşte buyrun bak çıkıyor bütün hileler ortaya. Yok neymiş, basın hürriyetiymiş. Düşünebiliyor musunuz gazeteleri var, suç üstü yakalanıyorlar. Emniyet görevlileri oraya girecek, toplamışlar oraya başı açık, başı örtülü tüm kardeşlerimizi, orada polisin önüne onlarla bariyer oluşturuyorlar. O başörtülü kardeşlerimizi bunlar var ya güneydoğuda PKK'lılarla da sırt sırta seçimlerde bir araya getirdiler."

Gazete önüne getirdikleri kadınlar Doğu ve Güneydoğu'da PKK ile sırt sırta verdi

Çözüm sürecinden önce dedik ki 'akıllı olun.' Dinlemediler.

Karşımıza paçavralarla çıkanlara askerimiz, polisimiz gerekeni yapıyor 

"Sur'u temizledik dediler. Arkadaşlarımı uyardım dedim aman ha rehavete kapılmayın! Ne oldu Bodrum katta gizlenmiş 8 tane terörist çıktı. Çok şükür onları da etkisiz hale getirdiler. Elleri dert görmesin..." dedi.

Tek Bayrak, Tek Vatan. Bu vatanı parçalamak ve bölmek isteyenlere gerekli cevabı veriyomuyuz. Ne dedik çözüm sürecinden önce bak akıllı olun yanlış yapmayın. Yanlış yaparsanız sonu kötü olur. Bi tane eş başkan çıkmış sokağa dökülün diyor. Hani sen kürtlerin temsilcisiydin ölende kürt öldürende kürt. Onları sömürdüler sokağa döktüler. Bu ülkeyi adeta kendi içinde birbirine düşman ettiler.