Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan korona virüs uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan korona virüs uyarısı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüs ile ilgili paylaştığı videoda, yaşlılar ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik uyarı

Çin'in Wuhan kentinden yayılan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs, 9 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, korona virüs salgını ile ilgili sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Türkiye'nin korona virüse karşı amansız bir mücadele yürüttüğünü belirten Erdoğan, yaşlıları uyararak "Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor" dedi. 

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yeni tip korona virüse karşı amansız bir mücadele verdiğini belirterek, "Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor" ifadelerini kullandı.

O GRUBU UYARDI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve Türkiye'de de görülen yeni tip korona virüs salgını ile ilgili sosyal medya hesabından bir video yayımladı.

Virüsün Türkiye'de vatandaşlar arasında bulaşıcı etkisini en az seviyede tutulması için gece gündüz çalıştıklarını belirten Erdoğan, "Korona virüse karşı amansız bir mücadele içerisindeyiz. Bu virüs en çok yaşlıları ve kronik hastalığı bulunanları etkiliyor. Hijyen kurallarına riayet etmeli, sosyal mesafeyi olabildiğince artırmalı, zorunda olmadıkça kesinlikle evden dışarı çıkmamalısınız. İbadetlerimizi evlerimizde eda etmeye, mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmemeye ve vaktimizi evlerimizde geçirmeye özen gösterelim" ifadelerini kullandı.