Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni parti açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni parti açıklaması
Tokat'ta halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni parti iddiaları ile ilgili "Bugün bize ihanet edenler yarın gittikleri yere de ihanet edeceklerdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı yola beraber çıktığımız arkadaşlarımıza makam-mevki verirken her şey güzeldi ama 'Sen dinlen buraya bir başkasını koyalım' dediğimizde bir de bakıyorsunuz ki bizim trenden inip başka trene biniyorlar. Bugün bize ihanet edenler yarın da gittikleri yere ihanet edeceklerdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski çalışma arkadaşlarının kuracağı yeni parti iddiaları ile ilgili olarak şöyle konuştu:

"Bazı yola beraber çıktığımız arkadaşlarımız yola çıkarken onlara makam mevki verirken her şey iyi güzeldi ama öyle anlar geldi ki, 'Gel biraz da sen dinlen buraya bir başkasını koyalım' dediğimizde bakıyorsunuz ki bizim trenden inip başka bir trene biniyorlar. Bu kader birliği değildir bu dava birliği değildir. Bugün bize ihanet edenler yarın da gittiklere yere ihanet edeceklerdir"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat'ta Gaziosmanpaşa Stadyumu önünde düzenlenen mitingde konuştu.

Tokat'a yaptıkları yatırımlardan bahseden Erdoğan, vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimleri için oy istedi. Erdoğan, "31 Mart'ta Tokat'tan iradesine, partisine, kadrosuna sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Türkiye'nin IMF'ye borcu olmadığını söyleyen Erdoğan, "Orayla işimiz de yok" diye konuştu.

Bir kez daha 31 Mart'ın önemine değinen Erdoğan, "Sizlerden Cumhur İttifakı adaylarına çok güçlü destek bekliyorum. 31 Mart akşamı Tokat'tan müjdeli haberler bekliyorum. Tüm belediye başkan adaylarımızı size emanet ediyorum" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler