Erdoğan'ın eski sırdaşı Turhan Çömez 3 yeni twit attı. Her biri ayrı konu olan mesajların içinde sonucun ne olacağını da yazdı

Erdoğan'ın eski sırdaşı Turhan Çömez 3 yeni twit attı. Her biri ayrı konu olan mesajların içinde sonucun ne olacağını da yazdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez 3 farklı konuda çok önemli paylaşımlarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın eski doktoru ve sağ kolu Turhan Çömez, sosyal medya hesabından önemli paylaşımlarda bulundu.

Çömez, attığı ilk tweette, tarımda çiftçilerimizin yaşadığı sorunlara değindi. Geçen yıl maliyetler nedeniyle 2.5 milyon hektar arazinin ekilemediğini söyleyen Çömez, tarla satışlarının giderek arttığına dikkat çekti. 

Çiftçilerin bankalara olan borçları nedeniyle 1.3 milyon tarım arazisinin bankalara rehin düştüğünü söyleyen Çömez, "Tarımın çökertilmesi tesadüf değil" dedi.

"ERDOĞAN VATANDAŞIN TALEP VE BEKLENTİLERİNİ SEÇİME KADAR BİTİREMEZ"

Turhan Çömez, attığı diğer tweetinde ise, AKP MYK''sının Erdoğan''a vatandaşın talep ve beklentilerini sunacağını söyledi.

Çömez, vatandaşın talep ve beklentilerini Erdoğan''ın seçime kadar bitiremeyeceği imasında bulundu.

BİNLERCE MÜHENDİSİMİZ ÜLKEYİ TERK EDİYOR

Turhan Çömez attığı son tweette ise, Türkiye''yi terk eden eğitimli beyinlerimize dikkat çekti. ASELSAN, TAİ, HAVELSAN ve ROKETSAN önemli kuruluşlarımızdan 7 bin deneyimli mühendisimizin Türkiye''yi terk ettiğini söyleyen Çömez, "Sadece Hollanda ASML firmasında 600 Türk çalışıyor. Bu firma bir mühendis getirene bir maaş bonus veriyor" dedi.

İlgili Haberler