Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşı ne kadar? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 aylık maaşı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşı ne kadar? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 aylık maaşı ne kadar?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Korona virüs tedbirleri kapsamında Milli Dayanışma Kampanyası başlatıldığını bu kapsamda 7 maaşını kampanyaya bağışladığını açıkladı. Açıklama sonrası vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşı ne kadar? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 maaşı ne kadar? sorularının cevaplarını arıyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Dayanışma Kampanyası başlatıldığını kapsamda 7 maaşını kampanyaya bağışladığını açıkladı. Açıklama sonrası vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşı ne kadar? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 maaşı ne kadar? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşıyla ilgili detaylar haberimizde…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MAAŞI NE KADAR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın maaşı 2020 yılında yapılan zamla beraber 74 bin 500 TL’den 81 bin 250 TL’ye yükseldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN 7 MAAŞI NE KADAR?

2020 yılında yapılan zamla 81 bin 250 TL olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 aylık maaşı olan 568 bin 750 TL’yi Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında bağışlamış olacak.