Sosyal medyanın gündemine bu fotoğraf ile girdi

Sosyal medyanın gündemine bu fotoğraf ile girdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Marmaris'te yaptığı konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Vatandaşlara çay fırlatması ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Orman yangınları için yeterli uçağımızın olmamasını kullanıcılar, çay ve uçağı bir görsel ile kullanarak eleştirdi.

Sosyal medyanın gündemine bu fotoğraf ile girdi

Yaklaşık beş gündür devam eden orman yangınlarına incelemede bulunmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Marmaris''e gitti. Yaptığı konuşmaların ve açıklamaların ardından, konvoy ile geldiği Marmaris''te evi yanan vatandaşlara otobüsten çay fırlattı. Bu görüntüler sosyal medyada büyük yankı topladı. Evi yanan vatandaşlara Erdoğan''ın seçim mitingdeymişçesine çay fırlatması, akıllara ''seçime mi hazırlanıyor'' sorusunu getirdi.

İşte o video:

Tamamen kontrol altına alınamayan orman yangınlarıyla birlikte, yangın söndürme uçaklarının yetersizliği ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları uçak yetersizliğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın halka çay atmasına bu görsel ile tepki gösterdi:

İlgili Haberler