Erdoğan'ın müzik yasağı açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan sert tepki

Erdoğan'ın müzik yasağı açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan sert tepki
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı 'müzik kısıtlamasına' ilişkin açıklamasına sert tepki gösterdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün kabine toplantısı sonrası korona virüs tedbirlerine ilişkin yeni kararları açıkladı. 

1 Temmuz itibari ile sokağa çıkma yasağının tamamen kalkacağını açıklayan Erdoğan''ın ''''Müzikle ilgili sınırlamayı da 24.00''e çekiyoruz. Kusura bakmasınlar, gece kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok'''' ifadeleri ise tepki çekti.

KILIÇDAROĞLU''NDAN SERT TEPKİ 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan''ın açıklamalarına sert tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, ''''Beyefendi müzik yasağını gece 24’e çekiyoruz, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok demiş. Yasaklar ideolojik diyoruz baştan beri. Erdoğan; rahatsızlıktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın? Seçimden kaçmak dışında bir şey geliyorsa aklına, haber ver'''' ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu ayrıca ''''Trollerine mangalda kül bıraktırmıyorsun sosyal medyada ama konu seçime gelince, yerinde yeller esiyor'''' diye yazdı. 

Kılıçdaroğlu''nun paylaşımları şöyle: 

İlgili Haberler