Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu fakir değişmedi değişmeyecektir demişti. Bu sözleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu fakir değişmedi değişmeyecektir demişti. Bu sözleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisinin Kızılcahamam kampında kullandığı ifadeler sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Erdoğan, "Bu fakir değişmedi, değişmeyecektir" demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam''daki kampında, şahsı, AKP kadroları ve politikaları hakkında yapılan eleştirilere yanıt vermişti. Erdoğan''ın burada söylediği sözler sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın "Değişmedim, değişmeyeceğim" dediği konuşmasının ilgili bölümü ise şöyle:

"Ülkemizde maalesef şahsım, AK Parti, kadrolarımız ve politikalarım hakkında söylenen her yalana inanmaya hazır bir kitle var. Bunların bir kısmı cehaletten, bir kısmı ihanetten sürekli fitne ateşini körüklemektedir. Biz bunlarla mücadele ederken bazen üslubumuzu ve tavrımızı sertleştirmek mecburiyetinde kalıyoruz.

Emin olun bu sertliğin tek sebebi ülkemize ve milletimize karşı mesuliyetlerimizin gereğini yerine getirmektir. Aslını inkâr eden haramzadeler her gün başka bir kılığa bürünebilir, başka dille konuşabilir. Kimse bizden böyle bir tavır, üslup, kişilik sergilememizi beklemesin. Bu fakir kendini bildi bileli böyledir. Değişmedi, değişmeyecektir."

İlgili Haberler