“Cumhurbaşkanlığı İtalyan firma için 60 dönüm arazi aradı”

“Cumhurbaşkanlığı İtalyan firma için 60 dönüm arazi aradı”
CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Cumhurbaşkanlığı hakkında şok bir iddiada bulundu. Adıgüzel, "Geçen günlerde İtalyan firmasından yetkilinin talebi üzerine Cumhurbaşkanlığından bir yetkili, Bu firma adına Ordu’da 60 dönüm arazi arıyor" dedi.

TBMM'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Cumhurbaşkanlığı'na ilişkin dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi.

İtalyan Ferrero şirketi için Ordu'da 60 dönüm arazinin bizzat Cumhurbaşkanlığı tarafından arandığını ifade eden Adıgüzel, "Geçen günlerde İtalyan firmasından yetkili, Cumhurbaşkanlığının ilgili birimine gidip bir talepte bulunuyor. Cumhurbaşkanlığının ilgili birimindeki yetkili de -ismi bende var- Ordu'ya gidiyor, Ordu'da bu firma adına 60 dönüm arazi arıyor. Ne için biliyor musunuz? Bu Ferrero, ihracatçı birliklerinde var, çikolata sanayisinde var, tarlada var -biraz sonra söyleyeceğim- şimdi de kırma işine giriyor, natürel fındık işine, vagonculuğa, tüccarlığa soyunuyor" şeklinde iddialarda bulundu.