Gazeteci Barış Pehlivan Erdoğan'ın İBB adayını açıkladı

Gazeteci Barış Pehlivan Erdoğan'ın İBB adayını açıkladı
Barış Pehlivan, bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki adayının kim olabileceğini açıkladı.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Barış Pehlivan, bugünkü yazısında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Marmaray’daki görüntülerine değinerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki adayını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz günlerde Marmaray''a binerek seyahat etmiş ancak kimse Karaismailoğlu''nu tanımamıştı. Pehlivan, o videonun arka planını yazdı.

“Hani “Haberim yokmuş gibi çek” derler ya... İşte tam öyle oldu” diyen Pehlivan, Ulaştırma Bakanı Marmaray’da görüldüğünü ve insanların umurunda olmadığını yazdı.

ERDOĞAN''IN İBB ADAYI

Ama birisinin o anı çektiğini vurgulayan Pehlivan, “Söylenen o ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un başına Adil Karaismailoğlu’nu düşünüyor. Malum, Karaismailoğlu, Erdoğan’ın ilk İBB kadrolarından.” diye yazdı.

"TIPKI BİNALİ GİBİ..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için Karaismailoğlu''nu düşündüğünü belirten Pehlivan, "Tıpkı Binali Yıldırım gibi ilk seçimde İBB’nin başına partisinin adayı olacak" ifadelerini kullandı.

Devamında Pehlivan şöyle dedi:

Eh işte, onu kamuoyu yeteri kadar tanımasa da belli ki şimdiden çalışmalara başlamış. “Habersiz” video da bunun parçasıymış.Başarılı olur mu, şüpheli. Bekleyelim görelim.

ULAŞTIRMA BAKANI AMRMARAY''A BİNDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Marmaray''da yolcuk yaptı. Karaismailoğlu’nun yolculuk görüntüleri sosyal medyaya düştü. Boş koltuklara oturmayan Bakan Karaismailoğlu, ayakta yolculuk yapmayı tercih ettiği görüldü.

Bakan Karaismailoğlu''nun bu anları sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan Karaismailoğlu’nun görüntülerine "Haberim yokmuş gibi çek panpa, haberim yok gibi çek kanka" şeklinde yorumlar da yapıldı.

İlgili Haberler