Flaş... Flaş... Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı. Atımın yanına gömün dedim olmadı, beni anne babamın yanına gömün

Flaş... Flaş... Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı. Atımın yanına gömün dedim olmadı, beni anne babamın yanına gömün
Cüneyt Arkın'ın bir programda vasiyetini açıkladığı ortaya çıktı. Arkın'ın anne ve babasının yanına gömülmek istediği ortaya çıktı.

Hayatını kaybeden Cüneyt Arkın''ın vasiyeti ölümünden saatler sonra ortaya çıktı.

Cüneyt Arkın, daha önce Bilal Özcan''ın ''Laf Aramızda'' programına katılmış, kazandığı paralarla hiç yatırım yapmadığını söylemişti. Arkın''ın, "Biz paranın da şöhretin de kıymetini bilmedik. Bir dükkan bir şey yapmadık. Bilmiyorum çok uzun yaşarsam sefalet içinde kalabilirim, ölebilirim. Ya çalışacaksın ya bir yerden para gelecek. Yalnız benim bir huyum vardır babamdan kalma, ''3 kuruş kazanırsan bir kuruşunu biriktireceksin'' derdi. Biriktirdim. Ancak bir yatırım yapmadık, akıllılık yapmadık. Hazır para ne kadar dayanır ki. İyi ki biriktirmişim iyi ki. Levent''te oturduğum eve güveniyordum. Onu sattığım zaman karı koca başımızı sokacağımız bir ufak yerimiz olabilirdi" ifadeleri ortaya çıktı.

VASİYETİ BELLİ OLDU

Haber Global''de yer alan habere göre, atlara olan düşkünlüğü bilinen Cüneyt Arkın bir zamanlar katıldığı bir programda vasiyetini açıklamıştı. Arkın, "Atım Hasretim''in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra çok yanlış anlaşılır diye korktum. Beni ''Anne babamın yanına gömün'' dedim" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler