Hilafet çağrısı yapan imamdan bir skandal açıklama daha. Oruç tutmayanların sopalanmasını savundu

Hilafet çağrısı yapan imamdan bir skandal açıklama daha. Oruç tutmayanların sopalanmasını savundu
Daha önce yaptığı skandal açıklamlarla gündeme gelen imam Halil Konakçı, bu kez de dinde zorlamanın olduğunu iddia etti.

Hilafet çağrısı yapan İmam Halil Konakcı, "Sokaklar kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık" diyerek kadınları hedef almıştı. Konakcı kadınlarla ilgili açıklamalarının ardından dövme yaptıranları ve dövmecilerle ilgili açıklama yapmıştı. 

Dijitalgaste''nin aktardığına göre, Konakcı, ''''Ya ne hale geldi? Bütün Müslümanların her yerinde dövme ya. Çıkın bir çarşıya ya her yerde dövme ya. Gittikçe de artıyor. Bence kanunen yasaklanmalı. Sağlıklı bir şey de değil. Ne boyası kullandığın belli değil. Sıçan pisliğinden mi yapıldı, kurbağa idrarından mı yapıldı?'''' açıklamalarıyla dövme yaptıranlardan ve dövmecilerden tepki almıştı. 

"NAMAZ KILMAMANIN CEZASI VAR"

İmam Halil Konakçı şimdi de ''Dinde zorlama var'' açıklaması ile gündeme geldi. Konakçı''nın paylaşılan videosunda '''' Dinde zorlama var. Nasıl var? Namaz kılmamanın hukukta cezası var. Şimdi uygulanmıyor olabilir. Oruç tutmamanın dinde cezası var. Sopalama var. Demek ki zorlama var.'''' sözleriyle yeniden gündem oldu..

İlgili Haberler