Dark 3. sezon ne zaman başlayacak? Dark 3. sezon yayınlandı mı?

Dark 3. sezon ne zaman başlayacak? Dark 3. sezon yayınlandı mı?
Netflix’in izlenme rekorları kıran Alman yapımı dizisi Dark, sürükleyici hikayesi ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Yayınlanan 2 sezonun ardından izleyiciler “Dark 3. sezon ne zaman?” sorusunu sormaya başladı. Tüm detaylar haberimizde…

Netflix takipçilerinin büyük bir beğeniyle izlediği dizilerin başında gelen  Netflix dizisi Dark 3. sezon için geri sayım başladı. Hikayesiyle, herkesin dikkatini çeken Dark, yeni sezonuyla başlıyor.

Vatandaşlar ise, internetten “Dark 3. sezon ne zaman?”, “Dark yeni sezon yayınlandı mı?” sorularını aratmaya başladı.

DARK 3. SEZON FRAGMAN YAYINLANDI MI?

11 Haziran’da dizinin final yapacağı sezon olan 3. sezon için ilgi çekici bir fragman yayınlandı. Netflix tarafından “Her son aslında bir başlangıçtır. Her başlangıç da bir son. Dark döngüsü 27 Haziran'da tamamlanıyor.” mesajıyla paylaşılan fragmanda2 sezondur akılları kurcalayan tüm soru işaretleri cevap buluyor.

DARK 3. SEZON NE ZAMAN?

Dark Netflix yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre dizinin yeni sezonu 27 Haziran 2020’de tüm bölümleri ile Netflix’te olacak. “Dark yeni sezon ne zaman başlayacak?” sorusunun cevabını alan izleyiciler heyecanla diziyi beklemeye başladı. 27 Haziran 2020 tarihinde Türkiye’de ve dünyada çok sayıda insan ekran başına geçecek.

DARK FİLMİ KONUSU

Dark konusu itibariyle izleyenlerin aklını bir hayli karıştırmayı başaran diziler arasında yer alır. Çok sayıda Netflix izleyicisi, Dark dizisini de sırf bu nedenle ilgiyle takip ediyor. Dark dizisi bir çocuğun kaybolması ve herkesin çocuğu bulmaya çalışmasıyla başlıyor. Bu yönüyle bir başka Netflix yapımı olan Stranger Things dizisi ile de benzer yönleri bulunan Dark, olay örgüsü ve hikâyenin ilerleyişi yönünden diğer bölümlerde oldukça farklılaşıyor. Anlatım dili olarak da ismi gibi karanlık bir atmosfer sunan dizi, dört ailenin soru işaretleri ile dolu macerasını anlatıyor. Üç ayrı nesli içerisine alan gizemli olaylarla örülü hikâyede, sık sık farklı yıllar arasında geçişler yaşanıyor.