Davutoğlu'nun başdanışmanından çözüm süreci itirafı

Davutoğlu'nun başdanışmanından çözüm süreci itirafı
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı eski AK Parti milletvekili Muhsin Kızılkaya,çözür süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı eski AK Parti milletvekili Muhsin Kızılkaya, Şırnak Cizre'deki çatışmalara ilişkin, "Bazı yerlerde güvenlik güçlerinin mermisi bitiyor onların ki bitmiyor. 3 sene boyunca mermi ve silah stoğu yapılmış" itirafında bulundu.

CNN Türk'te Akif Beki'nin 'Baştan Sona' programına konuk olarak katılan Muhsin Kızılkaya Güneydoğu'da yaşananlara ilişkin çarpıcı bir itirafta bulundu.

AKİF BEKİ'DEN KRİTİK SORU

Akif Beki'nin "Cizre'de roketatarlarla güvenlik güçlerine saldırılar oldu. Binlerce on binlerce mermi yakıldı. Bu işin lojistiği nasıl oldu nasıl yapıldı. Sadece tünellerden yapılabilir mi ya da o nitelikte o işlevsellikte tüneller var mı bu sorunun cevabı sizde var mı?" sorusuna yanıt veren Kızılkaya ilk önce "Hayır yani ben işin o teknik tarafını bilmiyorum" dedi.

"DEMEK Kİ 3 SENE BOYUNCA STOK YAPILMIŞ"

Açıklamalarının devamında çok konuşulacak bir itirafta bulunan Kızılkaya şu ifadelere yer verdi: "Ama şöyle bir şey de var bazı yerlerde güvenlik görevlilerinin mermisi bitiyor onların ki bitmiyor. Böyle bir tarafı da var. Demek ki 3 sene boyunca mermi ve silah stoğu yapılmış."