Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Dedikleri bir bir çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra açıkladı: Her şey 10 gün içinde olup bitecek

Dedikleri bir bir çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra açıkladı: Her şey 10 gün içinde olup bitecek

Ünlülerin astroloğu Kassandra''nın yaptığı tüm kehanetler gerçekleşmişti. Merkür ile Uranüs''ün ters düştüğü bir dönemdeyiz diyen Kassandra "Size yine mutlu haberler veremeyeceğim. Bombalı ve roketatarlı saldırılar gerçekleşecek. Şiddetli patlamalar olacak. Can kayıpları yaşanacak. Bu ayda bu şeklide devam edecek. Ama tüm bunların yanında iyi insanlar dünyamızı güzelleştirmek için çabalayacak" dedi. 

KORONA VİRÜS

Dünyanın çivisinin bu yıl iyice çıktığını belirten Kassandra "Korona virüs yani Covid-19 kabusumuz olmaya devam edecek. Bıçak gibi birden kesileceğini sananlar büyük yanılgı içine düşecekler. Can kayıpları devam edecek. İkinci dalganın geldiğini ileri sürenlerin düşüncesi de yanlış. Bir şeyin birincisi bitmeden ikincisi başlayamaz. Mantık böyle söylüyor. Can kayıpları bir çok ülkede sürecek" diye konuştu.

ORMANLAR YANACAK

Sel baskınları ve toprak kaymalarının yaşanacağını belirten Kassandra "Bu tabiat olaylarında da can kayıpları olacak. İnsanlar bu olaylara yine hazırlıksız yakalanacak. Temennim can kayıplarının yaşanmaması ama yıldızlar aksini söylüyor. Orman yangınları da hız kesmeden devam edecek. Çok sayıda orman yangını çıkacak. Söndürme çalışmaları bazı yerlerde günlerce sürecek. İnsanlar büyük panik yaşayacak" dedi.

DEPREM YİNE SALLAYACAK

Depremlerin yine dünyanın bir çok ülkesini etkileyeceğini belirten Kassandra "Deprem gerçeğini bilmeliyiz. Her zaman diyorum. İnsanları deprem değil, dayanıksız yapılar öldürür diye. Temennim depremlerin yerin çok altında gerçekleşmesi. Böylece can kayıpları yaşanmaz. Suların çekilmesi, balık ölümlerinin depremle ilgili bir şey olmadığını tekrarlamak isterim" diye konuştu.

DENİZ KAZASI

Denizlerde de facia olabilir diyen Kassandra "Denizlerde de kaza yaşanabilir. Ufak şiddetli olması ve can kaybı yaşanmaması en büyük temennim. Ama ülkemizde de deprem olacak. Vatandaşlarımız panik yaşayacak. Ama yıkıcı deprem özellikle merkez üstü İstanbul''un olacağı depreme biraz daha zaman var. Sürekli ne zaman diyenleri bunalıma sürüklememek için zamanı gelince tarih vereceğim" dedi.

EKONOMİDE SIKINTI BÜYÜK

Türkiye''de halkın alım gücünün her geçen gün daha da düştüğünü belirten Kassandra "Dolar ve altındaki yükseliş sürecek. Bunun önüne geçmenin tek bir yolunun ise mevduat faizlerinin yükseltilmesi. Bunu ne derece uygularlar ya da uygulamazlar o iktidar partisinin bakanlarının tercihi. Bir çok iş yeri ülkemizde kepenk kapatacak. İşsizlere yeni işsizler eklenecek. Vatandaş geçimini sağlamanın yolunu arayacak" diye konuştu.

ÜLKELER ARASI GERGİNLİK

"Türkiye ile Yunanistan arasında gerginlik sürecek" diyen Kassandra "Oruç Reis gemisi araştırmalarına devam edecek. Bu da Yunanistan''ın karalar bağlamasına neden olacak. Ayrıca bazı ülkelerde iç karışıklık devam edecek. Mehmetçiklerimiz hem içeride hem de dışarıda terör örgütlerinin kabusu olmaya devam edecek. Milli Savunma Bakanlığı, öldürülen teröristlerin açıklamasını yapmaya devam edecek" dedi.

YELKENLİ TEKNE ALACAK

Kassandra duayen gazeteciyle ilgili de kehanette bulundu. Ünlü astrolog "Yeni bir yelkenli alacak bir gazetecinin başına gelebilecekleri görebiliyorum. Bu ünlü gazeteci, bomba bir şekilde gündem olacak. Herkes tarafından tanınan gazeteci, ülkede günlerce konuşulacak! Gazetecinin yeni aldığı yelkenli teknesi ve yaşantısı herkes tarafından tartışılacak. Belki de bu gazeteci bugüne kadar yaşadıklarını teknede kaleme alacak. Herkes kitabın içini merak edecek" dedi.

 

Yazarın Diğer Yazıları