Deep Nostalgia nedir. Deep Nostalgia nasıl kullanılır

Deep Nostalgia nedir. Deep Nostalgia nasıl kullanılır
Sosyal medyanın gündeminde büyük ilgi gören yeni popüler uygulama Deep Nostalgia merak konusu oldu. Peki, Deep Nostalgia nedir? Deep Nostalgia nasıl kullanılır? İşte cevaplar…

Deep Nostalgia nedir? Sorusu sosyal medya severler için merak konusu oldu. Yeni geliştirilen bir uygulama olan Deep Nostalgia sayesinde istediğiniz fotoğraflar canlanıyor, göz kaş ve ağız hareketlerinde bulunarak sanki gerçekten hareket ediyormuş hissi uyandırıyor. Uygulamada hayatını kaybetmiş kişilerin fotoğrafları kullanırsanız, sevdiğiniz kişileri yeniden gülerken görebilirsiniz.

DEEP NOSTALGİA NEDİR?

Soy bilimi sitesi MyHeritage deepfake teknolojisi kullanarak fotoğrafınızı canlandıran bir uygulamayı hizmete sundu.

Siteye yüklediğiniz hayatını kaybetmiş akrabalarınızın fotoğraflarıyla onları canlı gibi hareket ettiren uygulama ücretsiz.

İsrailli şirket ‘Deep Nostalgia’ adını verdiği uygulamasına deepfake videoların kötüye kullanılmaması için ses özelliğini dahil etmemeye karar vermiş.

Şirket bazılarının ‘ürkütücü‘, bazılarınınsa ‘büyülü‘ bulacağı uygulamasının nostaljik amaçla yapıldığını belirterek, kullanım amacının ‘sevgili atalarınızı hayata döndürmek için‘ olduğunu ifade etti.

DEEP NOSTALGİA NASIL KULLANILIR?

İlgili sitede Fotoğraf Yükle’ butonuna basarak dilediğiniz görseli canlandırabilirsiniz. 30 saniye süren yükleme işleminin ardından sistemin algıladığı insan yüzleri, sağa sola hareket eden ve gülümseyen bir videoya dönüştürülüyor. Fotoğrafları videoya çevirme işlemi için siteye üye olmak gerek gerekiyor. Üyelik işleminin ücretsiz olduğunu fakat 15 dönüştürme işleminden sonra site sizden ücret talep ediyor.