Deep Turkish Web Emre ve Erdi Kızgır kimdir

Deep Turkish Web Emre ve Erdi Kızgır kimdir
Sosyal medya uygulaması Youtube'da hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan Deep Turkish Web kanalının sahipleri Emre Kızgır ve Erdi Kızgır gözaltına  alındı. Peki Emre ve Erdi Kızgır kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Youtuber Deep Turkish Web Emre Kızgır ve Erdi Kızgır kimdir, nereli ve kaç yaşında? Deep Turkish Web kanalının shaipleri neden gözaltına alındı? Hayranlarını şaşkına çeviren olayın detayları haberimizde... 26 ilde başlatılan uyuşturucu operasyonunda youtuber geçnler de gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilere yöneltilen suçlama ise, sosyal medya üzerinden, uyarıcı madde veya uyuşturucu kullanımını alenen özendirme veya bu nitelikte yayın yapmakla suçlanıyor. Gözaltına alınan Emre Kızgır ve Erdi Kızgır, mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ERDİ VE EMRE KIZGIR KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

Beşiktaş Ulus Mahallesi’nde bir adrese yapılan baskında, ‘Deep Turkish Web’ adlı kanalın sahibi olan Erdi ve Emre Kırgız kardeşler de gözaltına alındı. Polislerin evde yaptıkları aramanın ardından, 840 binden fazla abonesi olan kanalın sahibi olan kardeşler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Kardeşlerin burada verdikleri ifadede, yaptıkları içeriklerin mizah amaçlı olduğunu ve gerçek kişiler ve kurumlarla bir bağlantısı bulunmadığını belirttikleri öğrenildi. Erdi ve Emre Kızgır, mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Youtube'da Deep Turkish Web kanalı sahibi olan Emre ve Erdi kardeşlerin 843.156 takipçisi bulunuyor.