Defne Samyeli'den Acun Ilıcalı açıklaması

Defne Samyeli'den Acun Ilıcalı açıklaması
Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanmasına sebep olarak gösterilen Deren Talu, Instagram'dan sert bir açıklamada bulunarak iddiaları yalanlamıştı. Annesi Defne Samyeli'den de konuyla ilgili açıklama geldi.

Deren Talu'nun Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ayrılığına sebep gösterilmesi annesi Defne Samyeli'yi kızdırdı. Defne Samyeli Instagram hesabından, "Yine dedikodu, yine iftira, yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi, ne Londra'sı, ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren'in adını karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler mutlaka bedelini öderler" yazarak iddialara ateş püskürdü.

DEREN TALU'DA AÇIKLAMA YAPTI 

Deren Talu Instagram'dan “Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra’ya en on 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!!! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz.” dedi.