Demet Akalın: Okan Kurt'u özlüyorum

Demet Akalın: Okan Kurt'u özlüyorum
Demet Akalın bugün katıldığı bir televizyon programında eski eşi Okan Kurt ile ilgili bomba açıklamalarda bulundu. Akalın, 'zaman zaman özlüyorum' dedi. İşte o detaylar...

Eşi Okan Kurt'un borçları nedeniyle evlerine haciz gelmesinin ardından Demet Akalın ani bir kararla boşanma kararı almış ve haczedilen eşyaları yeniden evine almıştı. Akalın bugün katıldığı bir televizyon programında eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akalın'ın bu açıklamaları Okan Kurt ile yeniden barışacaklar mı? sorusunu da akıllara getirdi.

"OKAN'I ZAMAN ZAMAN ÖZLÜYORUM"

Canlı yayında özel hayatı hakkında konuşan Demet Akalın, şunları söyledi:

 "Kendimi çok iyi hissediyorum. Bizim başımıza gelen şeyler talihsiz şeylerdi. Beni düşünmemiş hissiyatını kapıldım. Benim eski eşim beni herkesten çok fazla düşünürdü. Ama kızım için vazgeçtim. Benim vicdanım rahat. Okan'ı zaman zaman özlüyorum."

'BAŞIMIZA GELENLER USULSÜZDÜ'
Evimize gelen avukat ve haciz işleri hep usulsüz. Kayınbiraderim benim evimi nasıl ofis gösterir ki. Okan için her şeyin çok iyi olmasını diliyorum. O da 'Kendimi toparlayıp karşına çıkacağım' dedi. Demek ki o arada bir şey yapma demek istiyor.

'OKAN'A ARTIK ÇOK KIZGIN DEĞİLİM'

Okan'a ilk 1 ay inanılmaz kızgındım. Artık o kadar değil gördüğümde selam veriyorum. Okan'ın Instagram hesabına hiç bakmadım beni kızımla olan ilişkisi ilgilendiriyor. Boşanma aşamasında Hira korktuğu için etkilendi. Hira, babasına 'Sen kapıya gelme annem evi terk eder' diyormuş ben de bakıcısından öğreniyorum. Bunun için yumuşuyorum. Ben Okan'ın emeğine üzülüyorum. Ben de onun ailesiyim benim Okan'a kırgınlığım bu yüzden."

'İREM TERBİYESİZ BİRİ'
Öte yandan Demet Akalın İrem Derici ile ilgili ise: "O kızı sevmiyorum, O terbiyesiz biri" dedi. İrem Derici, “Bak tatlı kadın… Her şeyi söyle bana ama beni SAYGI kelimesiyle aynı cümlede geçirirken tek diyebileceğin şey ‘dünyanın en saygılı kızı’ olabilir maksimum. Annemden, babamdan güzel öğrendim ben saygıyı. Sarma bana, sarmayın bana, ben kendi halimde takılıyorum. Ve seni seviyorum Demet ” şeklinde cevap verdi