“Demirağ’a yapılan saldırı iktidara yakın birine yapılsaydı…”

“Demirağ’a yapılan saldırı iktidara yakın birine yapılsaydı…”
İYİ Partili Ümit Özdağ ve CHP’li Bülent Kuşoğlu, katıldıkları bir canlı yayında Yeniçağ yazarına yapılan saldırıyı değerlendirdi. Özdağ, “Bu saldırı iktidara yakın birine yapılsaydı kimse serbest bırakılmazdı“dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Türkiyem TV’de Siyasi Alan programına konuk oldu.

Gazetemiz yazarı Yavuz Selim Demirağ’a evinin önünde gerçekleştirilen saldırıyı değerlendiren Özdağ ve Kuloğlu saldırıya tepki gösterirken zanlıların serbest bırakılmasının ise siyasi bir mesaj olduğunu dile getirdi.

“DAHA KÖTÜLERİYLE KARŞILAŞACAĞIZ”

“Türkiye’deki bu gidişat maalesef sürmeye devam edecek” diyen Kuşoğlu, “Çünkü failler yakalanmıyor, arkasındaki kişiler tespit edilmiyor. Sıkıntılı bir döneme girdik görünen o ki daha kötüleriyle karşılaşacağız. Buradan tekrar Sayın Demirağ’a geçmiş olsun diyorum. Yeniçağ ailesine ve sizlere de geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

“YARIDA BIRAKTIKLARINA PİŞMAN OLACAKLAR”

Saldırı günü yaşananları anlatan Ümit Özdağ ise “O gece gittiğimde GATA’da halen gözüne dikiş atılıyordu. El sıkıştık, geçmiş olsun dedim. “Bu işi yarıda bıraktıkları için çok pişman olacaklar” dedi. Demirağ’ı tanıyan biri olarak ona hak veriyorum” ifadelerini kullandı.

“İKTİDARA YAKIN BİR İSME YAPILSAYDI…”

Çubuk’ta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan linç girişimi ile Demirağ’a yapılan saldırının bağlantılı olduğunu dile getiren Özdağ, “Bu yaşananların hepsi AKP zihniyetinin sonucudur. Saldırgan tutumun sonucudur” dedi.

Saldırganların serbest bırakılmasına tepki gösteren Özdağ, benzeri bir saldırının iktidara yakın bir isme yapılması durumunda saldırganların serbest bırakılmayacağını söyledi. Özdağ’ın sözlerine destek veren Kuşoğlu ise “Daha önce benzerleri yaşandı” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler