Demokrat Parti Eskişehir İl binası alev alev yandı

Demokrat Parti Eskişehir İl binası alev alev yandı
Eskişehir'de Demokrat Parti İl Başkanlığı'nın da bulunduğu binada yangın çıktı. Can kaybı ve yaralanma yaşanmadan atlatılan yangında büyük hasar oluştu.

Eskişehir''de Arifiye Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi''nde bulunan, Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanlığı''nın da bulunduğu binanın alt katında sabah saatlerinde yangın çıktı. 

Demokrat Parti''nin alt katında çıkan yangını vatandaşlar 112''ye bildirdi.

Yangın binanın üst katlarına yayılırken, olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti, yangın söndürüldü.

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan da sosyal medyadan yangınla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün sabah saat 04.00 civarında Eskişehir il binamızın alt katında çıkan yangın sebebiyle maddi hasarımız olmuştur. En büyük tesellimiz can kaybı olmamasıdır. Bu vesile ile yanımızda olan Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal beyefendiye, Genel Başkan yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Ordu milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt beyefendiye, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yılmaz Büyükerşen''e, sayın Muammer Fevzi Yalçın büyüğümüze, Genel Başkan yardımcılarımıza, GİK ve MKK üyelerimize, il ve ilçe başkanlarımıza, Eskişehir''deki siyasi parti il başkanlarımıza, Kent Konseyi Başkanımız sayın Nuray Akcasoy''a, yönetim kurulu üyelerimize, partililerinize, hemşehrilerimize, tüm dostlarıma teşekkür ederim" dedi. 

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Demokrat Parti Eskişehir İl binamızda çıkan yangın sebebiyle, İl başkanımız Hüseyin Özcan ve bina esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler