"Demokrat Parti’nin elektrikleri kesildi" iddiasında gerçek ortaya çıktı

"Demokrat Parti’nin elektrikleri kesildi" iddiasında gerçek ortaya çıktı
Partisinden ihraç edilen ve son yerel seçimlerde Demokrat Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nail Baki, bugün partinin il binasının elektriklerinin kesildiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Konuyla ilgili olarak İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’den açıklama geldi.

Yaklaşık yarım saatlik kesintinin ardından Demokrat Partili yöneticiler faturaları ödedi ve her şey normale döndü. Kocaeli En gazetesinde yer alan habere göre, İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, elektrik kesintisi olayına açıklık getirdi.

RAHATSIZLANDI

İl Başkanı Mustafa Nazlıgül yaptığı açıklamada, “Bizim mali işlerden sorumlu yönetimiz Hamza Koç maalesef iki aydır toplantılarımıza katılamıyor. Çünkü bir rahatsızlık geçirdi. Safra kesesinde iltihaplanma var. İki aydır tedavi görüyor” ifadelerine yer verdi.

ÇOK KISA SÜRELİĞİNE

Nazlıgül ayrıca, “Bizim tüm ödeme işlerimizle de kendisi ilgileniyordu. Ama malum iki aydır yok. Biz de yöneticiler olarak bu işi Hamza Koç’un yokluğunda atladık. Maalesef çok kısa süreliğine de olsa binamızda elektrikler gitti. Ancak bu birilerinin lanse ettiği gibi ödeyecek gücümüzün olmasından falan değil. Böyle düşünmek ve söylemek ayıptır. Zaten iki aylık 125 TL değerinde bir fatura. Kesildiğini öğrendiğimiz gibi ödedik ve elektrikleri açtırdık. Bu kesinti belki yarım saat bile sürmedi” dedi.

NE OLMUŞTU ?

Partisinden ihraç edilen ve son yerel seçimlerde Demokrat Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nail Baki bugün partinin il binasının elektriklerinin kesildiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu ve bir açıklama yapmıştı.