Denayer, Galatasaray'a veda etti

Denayer, Galatasaray'a veda etti
Galatasaray'ın sezon başında Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer, Sarı-Kırmızılılar'a veda etti.

Sezon başında İngiltere Premier Lig takımı Manchester City'den kiralık olarak Galatasaray'a katılan Jason Denayer, Sarı-Kırmızılı ekibe veda etti.

Cim Bom ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldıran Belçikalısavunma oyuncusu, Instagram hesabında bir veda mesajı yayınladı.

Denayer şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray'daki sevgili arkadaşlarım, sevgili taraftarlar,

Çoğunuzun bileceği üzere ben az konuşan bir adamım ve konuşmayı her zaman sahada yapmayı tercih ederim. Ancak futbol sezonuyla birlikte Galatasaray'daki kiralık sürem neredeyse bitmek üzere olduğundan, bir istisna yapmaktan şeref duyuyorum.
Galatasaray'daki ilk günümden itibaren herkes çok nazik ve kucaklayıcıydı. Bu nedenle yürekten teşekkür etmek istiyorum. Özellikle kulübe ve desteklerinden ötürü taraftarlara teşekkür etmek isterim.

Türkiye Kupası'nı kazandık ve Avrupa maceramız benim için unutulmaz bir tecrübeydi. Geçtiğimiz 9 ayda yalnızca futbol hakkında çok şey öğrenmedim, hayat hakkında da çok şey öğrendim.

İniş ve çıkışların olduğu zor bir sezon geçirmiş olsak da, efsanevi kulübünüzde ve mükemmel şehrinizde geçirdiğim her andan zevk aldım. Galatasaray için her zaman elimden geleni yapmaya çalıştım çünkü tutkulu taraftarlarımız bana çokça ilham verdi."