Deniz Çakır'a kötü haber!

Deniz Çakır'a kötü haber!
Ünlü oyuncu Deniz Çakır ve eski arkadaşı Volkan Yüksel arasında Bodrum'da yaşanan tartışmada, Volkan Yüksel eski arkadaşı Deniz Çakır'ı savcılığa şikâyet etmişti.

Volkan Yüksel'in polise verdiği ifadeyle, Deniz Çakır ve Cüneyt Özdemir arasında aşk yaşandığı iddiası magazin gündemini sarsmıştı.

Bunun üzerine Deniz Çakır, vakit kaybetmeden Volkan Yüksel'e karşı koruma kararı aldırmıştı. Aşk iddialarının delillerinin ortaya çıkması sonrasında, Deniz Çakır Volkan Yüksel için hapis talebinde bulunmuş ancak talep reddedilmişti. Deniz Çakır'ın bu karara itirazı da reddedildi.

Av. Oğuz Kara'nın Volkan Yüksel'i temsil ettiği bu davada Beyaz TV'de konuşulan belgelerin Volkan Yüksel ile ilişkilendirilemeyeceği belirtildi.

Türkiye ve Avrupa'da yerli ve yabancı müvekkillerine hukuki danışmanlık hizmetleri sunan Av. Oğuz Kara, özellikle ticaret ve şirketler hukuku, gayrimenkul ve inşaat hukuku, borç yapılandırmaları, uluslararası sözleşmeler, icra ve dava takibi ve uyuşmazlıkların çözümü konularında uzmanlaşmıştır.

Uzmanlığını detaycı yapısı, müvekkillerinin mevcut hukuki sorunlarını gidermenin yanı sıra özellikle önleyici hukuk hizmeti sunmayı da amaçlayan Av. Oğuz Kara aile ve tazminat hukukunda elde ettiği önemli başarılarıyla tanınıyor.