Deniz Uğur Artvinli dizisine katılıyor mu?

Deniz Uğur Artvinli dizisine katılıyor mu?
Deniz Uğur Fikret Kuşkan'ın merakla beklenen Artvinli dizisinin kadrosuna katıldı. Peki, Deniz Uğur kimdir? İşte detaylar...

Geçen sezon 'Kırgın Çiçekler’in ardından 'İnsanlık Suçu' dizisinde rol alan Deniz Uğur'un yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu, usta yapımcı Şükrü Avşar'ın Kanal D için hazırladığı kod adı 'Artvinli' dizisinin kadrosuna katıldı. Senaryosunu Sırma Yanık'ın yazdığı dizide Deniz Uğur, daha önce Başak Köklükaya'nın adının geçtiği Seher rolüne hayat verecek.

SEHER KARAKTERİNİ OYNAYACAK

Dizide 3 çocuğuyla Agah Karaçay'ın (Fikret Kuşkan) sahibi olduğu görkemli köşkün müştemilatına taşınan Seher, inatçı kişiliğiyle dikkatleri üzerine çekecek. Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Berker Güven ve Ozan Dolunay gibi ünlü oyuncuların rol alacağı dizinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan oturacak.

DENİZ UĞUR KİMDİR

Deniz Uğur, 17 Ekim 1973 tarihinde Ankara'da ünlü opera sanatçısı Mete Uğur ile balerin Suna Uğur'un tek çocuğu olarak doğmuştur. Deniz Uğur ve ailesi, 2,5 yaşında iken İstanbul'a taşındılar. Çocukluğu Pendik'te geçti. İlkokulu bitirir bitirmez konservatuvarda bale eğitimine başladı. Deniz Uğur 18 yaşına geldiği zaman da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sınavlarını kazanıp Tiyatro eğitimi almaya başladı. Böylelikle Deniz Uğur, Yıldız Kenter'in öğrencisi oldu. Deniz Uğur, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden 1995 yılında mezun oldu. Profesyonel olarak oyunculuk yapmaya başlayan Deniz Uğur, 1996 yılından beri birçok tiyatro oyununda birçok televizyon projesinde rol aldı. Deniz Uğur, aynı zamanda köşe yazarlığı, şarkı sözü, roman ve senaryo yazarlığı da yapıyor.