Deniz ulaşımına fırtına engeli

Deniz ulaşımına fırtına engeli
Marmara Denizi’nde yaşanan fırtına nedeni ile bazı deniz otobüsü seferleri iptal edildi. Ayrıca Gökçeada’ya ulaşım, fırtına nedeni ile 3 gündür yapılamıyor.

İstanbul Deniz Otobüsleri(İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri(BUDO), Marmara Denizi'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti. İDO'nun internet sitesindeki duyuruya göre, 09.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa 11.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 12.00 Bostancı-Yenikapı-Bandırma, 10.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy seferleri BUDO'nun ise 09.00 ve11.00 saatlerindeki Mudanya-Eminönü 09.30 Armutlu-Eminönü, 10.30 ve 12.30 Eminönü-Mudanya 11.00 Mudanya-Eminönü seferleri yapılamayacak.

firtina-gokceadaya-ulasimi-3-gundur-aksatiyor_6815_dhaphoto2.jpg

GÖKÇEADA’YA ULAŞIMA FIRTINA ENGELİ

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesine bugün yapılması planlanan feribot seferleri, kuvvetli poyraz nedeniyle iptal edildi. Gökçeada'ya 3 gündür poyraz yüzünden feribot seferi yapılamıyor.

Kuzey Ege Denizi'nde etkili olan fırtına, Gökçeada'ya deniz ulaşımının 3 gündür aksamasına neden oluyor. Salı günü birçok seferin fırtına nedeniyle yapılamadığı Gökçeada- Kabatepe hattında, dün de tüm seferler iptal edilmişti. Gestaş tarafından bu hatta bugün de tüm seferlerin fırtına nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Gestaş firması yetkilileri, Güney Marmara hattında ise Erdek'ten saat 11.00 seferinin hava koşulları yüzünden yapılamayacağını bildirdi. Çanakkale boğaz hattındaki feribot seferleri ise yapılabiliyor.