Denizli parayı cukka yaptı!

Denizli parayı cukka yaptı!
Sözünü esirgemeyen yapısı ile bilinen Yarsuvat'tan olaya açıklama: "Denizli, G.Saray'dan kaçar gibi ayrıldı. Şimdi aldığı peşin parayı iade edeceğini sanmıyorum" dedi.

Galatasaray Başkanlığı döneminde esprili açıklamalarla adından söz ettiren Duygun Yarsuvat, yönetimin, Hamza Hamzaoğlu'nun arkasında durmayarak büyük yanlış yaptığını söyledi. Yarsuvat, "Ben görevden ayrılırken de söyledim. 'Hamza Hamzaoğlu, 3 kupa kazandırmış bir teknik adam ve sonuna kadar arkasında durulmalı' diye. Dere geçerken at değiştirilmez. Teknik direktör değişikliklerini ben yapmazdım" dedi. Mustafa Denizli'nin Galatasaray'dan istifa ederek adeta kaçtığını ifade eden Duygun Yarsuvat sözlerini şöyle sürdürdü: Hamzaoğlu'ndan sonra Denizli geldi, hatta ciddi bir de peşin para aldı. Şimdi aldığı paranın bir kısmını da iade edecekmiş. O para bir kere cukkaya girmiş. Oradan çıkar mı artık! Bu parayı adam zorla almadı ki; istedi verdiler. Geri vereceğini sanmıyorum.

ÖZBEK EKİBİNİ DEĞİŞTİRMELİ

19 Mart'ta yapılacak olan Mali Genel kurulda başkan Dursun Özbek'in seçim karalı alması gerektiğini de savunan Yarsuvat, konuyla ilgili şöyle konuştu: Bu konuda inat ediyor ve seçim kararı alacak gibi gözükmüyor. Fakat o kongrede salonun havasını görmek lazım. Nasıl bir sonuç çıkar ya da sevgili başkan seçim kararı için fikir değiştirir mi bilmem ama şu anda seçim kararı alacak gibi bir düşüncesi yok. Bana göre seçime gitmeli ve ekibini değiştirmeli.

İBRA OYLAMASI AYRI YAPILMALI

Galatasaray'da kritik mali kurul öncesi çok tartışılan konulardan birisi de Duygun Yarsuvat dönemi ile Dursun Özbek dönemlerinin ibra oylamasının nasıl yapılacağı konusu... Bu konuda görüşlerini sorduğumuz Yarsuvat, "Ben kendi dönemim için ayrı ibra oylaması yapılmasını istiyorum. Böyle de olması gerekiyor. Daha önce, Ünal Aysal dönemi ile bizim dönemimiz de ayrı ayrı ibra edilmişti" diyerek tartışmalara nokta koydu.