Denizli'de 21 gündür kayıptı! Vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış cesedi bulundu

Denizli'de 21 gündür kayıptı! Vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış cesedi bulundu
Pamukkale ilçesinde 21 gündür kayıp olarak aranan alzheimer hastası Hüseyin Daştan, çobanlar tarafından ormanlık alanda ölü bulundu.

Küçükdere Mahallesi'nde yaşayan Hüseyin Daştan, geçtiğimiz 5 Ağustos sabahı ailesiyle birlikte yaşadığı evden ayrıldı.

ARAMA BAŞLATILDI

Eve dönmeyen Daştan'dan haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekipleri, kayıp Daştan için arama çalışması başlattı. Çevrede yapılan aramalarda alzhaimer hastası olan Daştan'a ait bir ize rastlanılamadı. 

CESEDİ ÇOBANLAR BULDU

Ormanlık alanda koyun otlatan çobanlar, bir erkek cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ceset üzerinde inceleme yaptı.

Vahşi hayvanlar tarafından parçalandığı değerlendirilen cesedin, Hüseyin Daştan'a ait olduğu tespit edildi. Savcının incelemesinin ardından Daştan'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

21-gundur-kayip-olan-alzheimer-hastasi-yasli-adam-olu-bulundu-3044-dhaphoto4.jpg21-gundur-kayip-olan-alzheimer-hastasi-yasli-adam-olu-bulundu-3044-dhaphoto5.jpg21-gundur-kayip-olan-alzheimer-hastasi-yasli-adam-olu-bulundu-3044-dhaphoto6.jpg21-gundur-kayip-olan-alzheimer-hastasi-yasli-adam-olu-bulundu-3044-dhaphoto7.jpg21-gundur-kayip-olan-alzheimer-hastasi-yasli-adam-olu-bulundu-4304-dhaphoto1.jpg21-gundur-kayip-olan-alzheimer-hastasi-yasli-adam-olu-bulundu-4304-dhaphoto2.jpg21-gundur-kayip-olan-alzheimer-hastasi-yasli-adam-olu-bulundu-4304-dhaphoto3.jpg