Denizli’nin Tractor Sazi ile ilgili sözleri tekrar gündemde

Denizli’nin Tractor Sazi ile ilgili sözleri tekrar gündemde
Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin İran’daki Güney Azerbaycan Türklerinin takımı Tractor Sazi ile anlaşmasının ardından 2017 yılında bir televizyon programında takımı ile ilgili sarf ettiği sözler tekrar gündeme geldi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile yollarını ayırmasının ardından Tebriz takımı Tractor Sazi ile anlaşan Mustafa Denizli’nin 2017 yılında Habertürk Tv ekranlarında Tractor Sazi ile ilgili söylediği sözler tekrar gündeme geldi.

Habertürk’te Afşin Yurdakul’un programına katılan Mustafa Denizli, İran takımı Persepolis’i çalıştırdığı dönemde yaşadığı bir anısını anlattı.

"KENDİMİ İSTANBUL'DA, İZMİR'DE GİBİ HİSSETTİM"

Denizli, Güney Azerbaycan Türklerinin takımı Tractor Sazi ile ilgili şu sözleri kullandı:

“Bu takım kupada bize rakip oldu. O zamanlar bir alt ligdeydi. Ben de merak ettim tabi, Tebriz’e de hiç gitmemiştim. Ligde de takımı yoktu zaten. Nasıl bir takım olduğunu sordum oyuncularını, taraftarını. Dediler ki ‘fazla taraftarı olmaz 500-600 kişi falan gider’ Biz de rahat bir deplasman olur diye düşündük.”

Stadyuma geldiklerinde soyunma odasına geçerken stada baktığını ifade eden Denizli, “500-600 kişi gelir dedikleri için herkesin benim karşımda oturduğunu düşündüm. Sonra odaya gitmedim, merak ettim gidip baktım. Stadyum doluydu. Stadın kenarındaki piste çıktığımda kendimi İstanbul’da İzmir’de gibi hissettim” açıklamasında bulundu.

Programdaki bu kesitin Tractor Sazi’nin resmi hesabında paylaşılmasının ardından Denizli’nin sözleri Güney Azerbaycan’da tekrar gündem oldu.

İlgili Haberler