Deplasman yasağı kalktı

Deplasman yasağı kalktı
Bugün yapılan İl Güvenlik Kurulu Toplantısı'ndan deplasman yasağının kaldırılması kararı alındı. 24 Eylül Cumartesi saat 20:00'de Vodafone Arena'da oynanacak olan Beşiktaş - Galatasaray derbisine 2 bin 120 konuk takım taraftarı alınacak.

2011-2012 sezonunun başında uygulanmaya başlanan deplasman yasağı Cumartesi günü oynanacak olan Beşiktaş – Galatasaray derbisi ile son bulacak.

24 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’de Vodafone Arena Stadı’nda oynanacak Beşiktaş – Galatasaray maçına 2 120 sarı kırmızılı taraftar alınacak.

KULÜPLER VALİLİĞE GİTMİŞTİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin, deplasman yasağının kaldırılması ile ilgili olarak önceki gün 3 büyük kulübün yöneticileri ile biraraya geldi. İstanbul Valiliğinde gerçekleşen toplantıya Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan ve Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Mesut Altan katıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ şunları söyledi: Biz Kulüpler Birliği olarak deplasman yasağının kalkması konusunda sağlayacağımız olanakları ilettik. Valimiz de Perşembe günü yapılacak İl Güvenlik Kurulu sonunda bizi sevindirecek bir haber çıkacağını ümit ediyorum.

İstanbul Valisi Vasip Şahin ise şunları söyledi: Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı'na ve kulüp başkanlarına teşekkür ediyorum. Bugün güzel bir görüşme yaptık. Bu görüşmelere daha sonra da devam edeceğiz. Biz futbolu bir temaşa oyunu olarak görüyoruz. Bunu vatandaşlarımız tarafından da böyle algılandığını düşünüyorum. Tüm kulüpler bu noktada elinden gelen katkıyı verecekler. Deplasman yasağının kaldırılmasına ve bunun yumuşatılmasına sıcak bakıyoruz. Perşembe günü yapılacak İl Güvenlik Kurulu toplantısı bunun üzerine olacak.