Muğla'da deniz 20 metre çekildi

Muğla'da deniz 20 metre çekildi
Genellikle deprem önceleri görüldüğü söylenen deniz çekilmesi, Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka sahilde gerçekleşti. 20 metre çekilen deniz ile ilgili açıklama yapan uzmanlar, çekilmenin deprem ile ilgisi olmadığı ihtimali üzerinde duruyor.

Son dönemlerde sık sık depremlerle sarsılan Ege Bölgesi'nde denizin çekilmesi, vatandaşları tedirginliğe uğrattı.  Ula ilçesine bağlı Akyaka'da, gel-git sonrası denizde yaklaşık 30 metre çekilme meydana geldi. Çekilmeyi görenler şaşkınlık yaşarken, bir yandan da doğa olayını cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

KIYIDA ADACIKLAR OLUŞTU 

Kıyıda kumlarda adacıklar oluştu, çocuklar adacıkların üzerinden atlayarak uzun süre oyun oynadı. Çekilmenin Ege Bölgesi'nde aralıklarla meydana gelen depremlerle ilgisi olmadığı belirtildi. Çevredeki esnaf ve balıkçılar da denizdeki çekilmenin deprem ile ilgisi olmadığını belirtiyor. 

Ancak bilindiği üzere deniz çekilmesinin deprem ile ilişkisi olduğu kaydediliyor. 

akyakada-deniz-cekildi-5565-dhaphoto2.jpgakyakada-deniz-cekildi-5565-dhaphoto5.jpgakyakada-deniz-cekildi-5565-dhaphoto6.jpgakyakada-deniz-cekildi-5565-dhaphoto7.jpgakyakada-deniz-cekildi-6983-dhaphoto4.jpgakyakada-deniz-cekildi-ek-fotograflar-3348-dhaphoto1.jpgakyakada-deniz-cekildi-ek-fotograflar-3348-dhaphoto2.jpg