Derbide gözler Quaresma ve Onyekuru’da olacak

Derbide gözler Quaresma ve Onyekuru’da olacak
Beşiktaş-Galatasaray derbisinde savunmaların kilidini 2 yıldız oyuncu açacak. Beşitakş’ta Quaresma, Galatasaray’da ise Onyekuru’nun performansları merakla bekleniyor.

Bu akşam Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinde gözler 2 yıldız oyuncuda olacak. Beşiktaş’ta Quaresma, Galatsaray’da ise Onyekuru’nun performanslarının galibiyet için kilit önemde olması bekleniyor.

Sonucu merakla beklenen derbide Beşiktaş ve Galatasaray'ın en önemli iki silahı kanat oyuncuları olacak. Özellikle Ricardo Quaresma ve Henry Onyekuru takımlarının en büyük kozu olacak. Geride kalan 13 maçta 2 gol-8 asistle oynayan Quaresma, sarı-kırmızılılara karşı ilk gol ya da gollerini arayacak. Ligin asist kralı olan Quaresma, 35 şut pası ile de bir başka liderliğe sahip…

Galatasaray’ın sahaya çıkacak isimleri arasında 4 golle en skorer oyuncusu olan Henry Onyekuru, tam bir deplasman silahı. Takımının son deplasman maçı olan Kayseri sınavında iki gol birden atan Onyekuru, ağır Beşiktaş savunmasının arkasına yapacağı koşularla takımını gole taşımaya çalışacak.

SON GOL RODRIGUES’TEN

Galatasaray’ın şampiyonluğu ile sonlanan 2017-18 sezonunda TT Stadı'ndaki maçta Fernando Galatasaray’ı öne geçirdi, 2-0'lık skoru Garry Rodrigues ilan etti. Bu gol iki takım arasında oynanan derbi maçlarda atılan son gol oldu.

İlgili Haberler