Derin Mermerci de Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un izinden gitti. Kaz Dağları’ndaki köyden yer aldı

Derin Mermerci de Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un izinden gitti. Kaz Dağları’ndaki köyden yer aldı
Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Derin Mermerci de Kaz Dağları’nın muhteşem doğasıyla göz kamaştıran Adatepe Köyü’nden ev sahibi olmak için arsa satın aldı. Kaz Dağları’nda yer alan isimler arasında Serenay Sarıkaya ve Müge Boz yer alırken, Kıvanç Tatlıtuğ da arsa arayan isimler arasında yer alıyor.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Pandemiyle birlikte doğayla iç içe olma arzusu her zamankinden daha fazla önem kazandı. Yazlarını Bodrum’da geçiren ünlü isimler, kış aylarında da rotayı Kuzey Ege’ye çevirdiler.

yenicag-derin-mermerci12.jpg

EV YAPTIRMAK İÇİN KOLLARI SIVADI

Uzun zamandır ünlü isimlerin radarında olan Kaz Dağları muhteşem doğasıyla en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor. En son Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ, Kaz Dağları’nda ev yaptırmak için kolları sıvamıştı.

yenicag-derin-mermerci1.jpg

YERLEŞMEK İÇİN ARSA ALDI

Kaz Dağları’na gidip, kalbini orada bırakanlardan biri de Derin Mermerci oldu. Geçtiğimiz hafta Adatepe Köyü’ne giden Mermerci, köyün el değmemiş doğasına âşık olunca buraya yerleşmek için ilk adımı attı ve arsa aldı.

yenicag-derin-mermerci.jpg

KIZLARINI GETİRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYOR

Arsasının manzarasını takipçileriyle paylaşan Derin Mermerci’nin yeni kır evi için oldukça heyecanlandığını ve kızları Lal ve Mila’yı buraya getirmek için sabırsızlandığı öğrenildi.

yenicag-derin-mermerci13.jpg

ÜNLÜLERİN TERCİHİ 

Cem Yılmaz’la ilişkisi bitirdikten sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak için 1.5 dönümlük arsa satın almıştı.

yenicag-derin-mermerci14.jpg

SERENAY SARIKAYA BİZZAT İLGİLENİYOR

Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdirmekle uğraşıyor. Her detayla bizzat ilgilenen güzel oyuncu, önümüzdeki yazı kendi evinde geçirmek istiyor.

yenicag-derin-mermerci15.jpg

KIVANÇ TATLITUĞ OTANTİK TAŞ EV ARIYOR

Oyuncu Serenay Sarıkaya ve Müge Boz'dan sonra Kıvanç Tatlıtuğ'un Kaz Dağları'na yerleşme kararı aldığı öğrenildi. Emlak avına çıkan yakışıklı oyuncu otantik bir taş ev arıyor. Tatlıtuğ, istediği evi bulamaması halinde ise evini kendisi inşa edecek. Ünlü oyuncu bu nedenle arsa arayışına da girdi.

 

İlgili Haberler