Dervişoğlu'ndan Akşener'e Mektup!

Dervişoğlu'ndan Akşener'e Mektup!
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener’in, genel merkez tarafından ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine, Millliyetçi camianın önemli isimlerinden Müsavat Dervişoğlu’ndan tepki geldi.

MHP Genel Merkezi’nin kongre yapmama ısrarından sonra şimdi de genel başkan adayı Meral Akşener’i ihraç etmek istemesi ortalığı karıştırdı. Ülkücü camianın önde gelen isimleri, genel merkezin bu girişimine tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin önemli isimlerinden biri olan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener’e hitaben bir mektup kaleme aldı. Dervişoğlu, “Meral Abla’ya mektup” başlığıyla sosyal medya hesaplarından yayınladığı mektupla, Akşener’in yanında olduklarını açıkladı.

İşte kısa sürede büyük ilgi gören ve paylaşım rekorları kıran o mektup:

"MERAL ABLAYA MEKTUP

Sayın Meral Akşener;
Sizinle yola çıkmaya karar verdiğimizde, bütün şer güçlerin elbirliği yapıp çukurumuzu kazmaya çalışacaklarını biliyorduk. 
Haramizâdelerin köşe bucak saklanıp tüm ekonomik imkanlarıyla muarrızlarımıza destek vereceklerini görüyorduk.
Uluslararası çıkar çevreleri ve onların yerli işbirlikçilerinin taarruzuna muhatap kalacağımızı hissediyorduk. 
Devletin, derininin ve sathisinin belirsizlikler içinde kıvranıp yeni gelecek planları yapmakta zorlanacaklarına inanıyorduk. 
Medyanın tekelinin ve tröstünün karartma uygulayacağını ve suskunluk sarmalına alınacağımızı gözlemliyorduk. 
Mevcut iktidarın, milliyetçi-ülkücü hareketin önünü kesmek adına meşru/gayrimeşru bütün yol ve yöntemleri kullanacaklarından endişe ediyorduk. 
Ancak bütün bu olup bitenlere rağmen, genel seçimlerin üzerinden henüz altı ay geçmişken seçmenin yarısının oyunu almış bir hükümetin yıkılacağını Başbakan'ın ve bakanlar kurulunun değişeceğini öngöremedik. 
Milletin önüne, her türlü bela ve musibetten kurtulmak adına, hukuka bağlı kalarak demokrasi içinde bir çözüm ve kurtuluş reçetesi sunduğunuzda düveli muazzamının darbe planlayacağını maalesef kestiremedik.
Eksiklerimizi lütfen mazur görünüz...
Sayenizde en doğru ve en milli yerde bulunduğumuzun gururunu yaşıyoruz!
Biz sizden razıyız, Allah da razı olsun!..”
Müsavat Dervişoğlu.


musavat-001.jpg