Derya Baykal'dan eski eşi Ferhan Şensoy'a duygusal veda: Ateşlerde yansınlar bizi ayrı koyanlar

Derya Baykal'dan eski eşi Ferhan Şensoy'a duygusal veda: Ateşlerde yansınlar bizi ayrı koyanlar
Oyuncu Derya Baykal, 1988 yılında nikah masasına oturduğu ve 2004 yılında ise anlaşmalı bir şekilde boşandığı meslektaşı ve iki kızının babası Ferhan Şensoy'un vefatının ardından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Ateşlerde yansınlar bizi ayrı koyanlar

Derya Baykal, 4 gün önce kaybettiği eski eşine dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir kez daha veda etti. Derya Baykal, Ferhan Şensoy''un birlikte sahneledikleri Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu adlı tiyatro oyunundan bir bölümü Instagram sayfasında paylaştı.

“ATEŞLERDE YANSINLAR BİZİ AYRI KOYANLAR”

Derya Baykal paylaşımının altına "Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu oyy... Ah güle güle ustam" notunu düştü. Baykal''ın seslendirdiği türküdeki "Aşkımızın gemisi fındık kabuğu... Ateşlerde yansınlar bizi ayrı koyanlar..." ifadelerini kullandı.

ACI HABERİ DE DUYURMUŞTU

Uzun zamandır İstanbul Tıp Fakültesi''nde tedavi gören usta tiyatrocu Ferhan Şensoy 31 Ağustos''ta hayatını kaybetti. Kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği nedeniyle 70 yaşında vefat eden Şensoy''un acı haberini eski eşi Derya Baykal sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ferhan Şensoy, 3 Eylül''de alkışlar ve gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Şensoy’un naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

İlgili Haberler