Deschamps: "Türkiye'den tokat yedik"

Deschamps: "Türkiye'den tokat yedik"
Türkiye maçı sonrasında basın açıklaması yapan Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps, "Benim için hayal kırıklığı oldu. Bu sayfayı bu akşam burada kapattık. Türkiye'den tokat yedik" ifadelerini kullandı.

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, ''Türkiye gerçekten bu akşam koyduğu performansla 3 puanı tamamen hak etti" dedi. Deschamps, Türkiye'den Burak Yılmaz'ı beğendiğini de söyledi. 

Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'nin ciddi bir kalite ortaya koyarak maçı kazandığını belirtti. Deschamps, ''Türkiye gerçekten bu akşam koyduğu performansla 3 puanı tamamen hak etti. Biz oldukça yetersiz performans ortaya koyduk. Agresif değildik, teknik anlamda çok yetersizdik. Türkiye ciddi bir kalite ortaya koyarak maçı kazandı. Türkiye'yi sonuna kadar tebrik ediyorum. Bizim tarafımızdan baktığımızda da negatif birçok şey var. Karşımızdaki rakip kim olursa olsun,  günün futbolunda her şeyinizi vermezseniz, bu tip sonuçlar kaçınılmaz oluyor. Bu analizi yaptığımda tabii ki eleme grubunda hala uzun yol var. Bu oyunla başka sonuç beklemek mümkün değildi. Benim için hayal kırıklığı oldu. Bu sayfayı bu akşam burada kapattık. Türkiye'den tokat yedik." diye konuştu. 

Taraftarlarla ilgili soru üzerine Deschamps, "Taraftarın böyle olacağını biliyorduk. Kaldı ki sahaya çıkıp oynayanlar taraftar değil, oyuncular. Tüm maç boyunca takımlarını desteklediler. Bu maç periyodu zor bir maç periyodu. Teknik direktör olarak istediğiniz bir hazırlık süreci yaratamıyorsunuz. Sezon sonu ve herkes belli zorluklar yaşıyor. Bunların hiçbiri bizim için bahane teşkil edemez'' dedi.