Destan 8. Bölüm Fragmanı izle

Destan 8. Bölüm Fragmanı izle
Destan 8. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Salı akşamında ekranlara gelen Destan dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Destan 8. Bölüm Fragmanı izle

Destan 8. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 18 Ocak Salı akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Destan son bölümünde; Balamir''in kan dökeceğini ve suçu Pençe''nin üzerine atacağını öğrenen Akkız, saraya döner.

Alpagu Han''ın yarasını iyileştirmesi için Kün Ata''yı da yanında getirmiştir. Canına karşılık ise elinde iki koz vardır; Çolpah Hatun''un elindeki iki tutsak tegin. Oğullarını geri almak için gerekirse savaşmaya kararlı olan Alpagu Han''ın zırhını giymek isteyince fark ettiği şey, Akkız''ı ölümle karşı karşıya bırakır.

Alpagu Han''la tutsak teginler için fidye pazarlığı yapan Çolpan Han, Dağ ile Gök''ün ilişkilerinin yeni bir döneme girmesini sağlar ama anlaşma şartları, Temur''u da Günseli''yi de kahreder. Temur gemileri yakmaya kalkar. Günseli''nin hiç umulmadık birinden aldığı yardım teklifi ise Gök Hanlığı''nın başını çok büyük belaya sokar.

Akkız ile Batuga çok sarsıcı şeyler öğrendikleri bu süreçte birbirlerine iyice kenetlenir. Batuga bir yandan Akkız''ın canını kurtarmaya çalışırken bir yandan Akkız''la birlikte Balamir''i suçüstü yakalamak için bir plan yapar. Ancak Balamir bu sefer büyük oynamıştır ve herkesin hayatını değiştirecek planı mükemmel bir şekilde işlemektedir.