Destici'den, Akşener'e ilginç çağrı

Destici'den, Akşener'e ilginç çağrı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Destici, MHP Genel Başkan adayı Akşener'in parti kuracağı iddiaları hakkında sorulan bir soruya "Burada parti var, ocak var, teşkilat var. Buyursunlar gelsinler. Buradan da daha geniş kucaklama yaparız" dedi.

Habertürk'ten Aykut Yılmaz'ın haberine göre Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP GEnel Başkan adayı Meral Akşener'in yeni bir parti kuracağı iddiasıyla ilgili de şunları şunları söyledi: "Biz o süreci yaşamış bir siyasi partiyiz. Dolayısıyla benim tüm ülküdaşlarıma çağrım şudur: Türkiye'nin, ülkücülerin ve Türk milliyetçilerinin bölünmesine değil birleşmesine ihtiyaç vardır. Bizim amacımız tüm ülkücüleri birleştirmektir. BBP bu amaçla kurulmuştur. Ayrı bir heyecan aramalarına gerek yok. Burada parti var, ocak var, teşkilat var. Buyursunlar gelsinler. Buradan da daha geniş kucaklama yaparız."

İDDİALARA AKŞENER'DEN CEVAP

Referandum sonrası Meral Akşener'in önderliğinde Milliyetçi Türkiye Partisi (MTP) adı altında bir araya geleceği yolundaki iddialar, gündeme geldi. Bunun üzerine Meral Akşener, Twitter adresinden açıklama yaptı.

Akşener, "Parti kurma çalışmamız yoktur. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hukuku katlettiği, 'abidik gubidik' işlerin yapıldığı bir süreçte önceliğimiz oylarımıza sahip çıkmaktır" dedi.

İlgili Haberler