Dev derbide 6 gol!

Dev derbide 6 gol!
???????Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Beşiktaş, ilk yarıyı 3-0 önde kapatmasına rağmen Fenerbahçe’yi durduramadı ve maç 3-3’lük eşitlikle sona erdi.

Süper Lig'in 23. haftasının en önemli maçında karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Fenerbahçe derbi mücadelesinde birbirine üstünlük sağlayamadı Maçın ilk yarısını 3-0 üstün tamamlayan Beşiktaş, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamayınca Fenerbahçe eşitliği sağladı.

Mücadelenin 10. dakikasında Gökhan Gönül Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Kagawa'nın kullandığı duran topta top arkada direkteki Vida'ya gitti. Vida ceza sahasına çevirdi. Seken topu Gökhan Gönül ağlara gönderdi. Tecrübeli sağ bek eski takımına attığı gol sonrası sevinmedi.

Gökhan Gönül'ün yerde kaldığı pozisyon sonrası VAR incelemesi yapıldı ve Beşiktaş penaltı kazandı. 18. dakikada Burak'ın penaltı golüyle Beşiktaş farkı 2'ye çıkardı.

Maçın 45+2. dakikasında Beşiktaş Burak Yılmaz'ın golü ile skoru 3-0'a getirdi.

İkinci Yarı

55. dakikada Fenerbahçe Zajc'ın golü skoru 3-1'e getirdi. Nabil Dirar savunmadan ileri çıktı ve ceza sahasına pasını çıkardı. Altı pastan Zajc, topu ağlara gönderdi ve farkı 2'ye indirdi. Bu aynı zamanda Sloven futbolcunun Fenerbahçe'deki ilk golü oldu.

Mücadelenin 62. dakikasında Sadık Çiftpınar'ın golü ile Fenerbahçe skoru 3-2'ye getirdi. Valbuena'nın kullandığı duran topta Sadık kafa vuruşunu yaptı ve farkı bire indirdi.

Maçın 67. dakikasında Hasan Ali Kaldırım'ın müthiş golü ile Fenerbahçe maçta dengeyi sağladı. Beşiktaş 3-0 öndeyken Fenerbahçe 3-3'e getirdi. Derbide inanılmaz anlar yaşandı. Hasan Ali Kaldırım ceza sahası dışında topla buluştu ve muhteşem bir şutla maça beraberliği getirdi.

İlgili Haberler