Babacan'dan Erdoğan'ın moralini bozacak açıklama

Babacan'dan Erdoğan'ın moralini bozacak açıklama
DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Ankara'da partisinin düzenlediği aşure dağıtım programında vatandaşlarla bir araya geldi. Babacan sandık için net konuştu ve "Bugün seçim olsa bu iş bitti artık" dedi.

Tarih verdi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Huzur Mahallesi semt pazarında vatandaşlara aşure dağıttı.

Milli Gazete’de yer alan habere göre, ekonomiden şikayet eden vatandaşlarla sohbet eden Babacan, esnafın sıkıntılarını dinledi.

Hayat pahalılığında şikayet eden bir vatandaşın “Masa başında oturanlar bu insanların hakkıyla oraya geliyorlar” şeklndeki karşılık Babacan, "Masa başında oturanlar bu insanların hakkıyla oraya geliyorlar” sözüne karşılık, “Evet ama tam üç sene önceydi. Bugün seçim olsa bitti artık. Onu biliyorlar" dedi.

"ALDIĞIMIZ MAAŞ ARTIK GEÇİME YETMİYOR"
Vatandaşlarla sohbet eden Babacan, şu şekilde konuştu:
“Emekliler, sabit gelirli vatandaşlar, memurlar çok zor durumda. Asıl sorun; devletin açıkladığı resmî enflasyon yüzde 15, yüzde 16 ise hayat yüzde 40, yüzde 50 artıyor. Aldığınız maaş artık geçime yetmiyor. Geçen Samsun’da gördüm. Öğretmen emeklisi karı koca, iki öğretmen emeklisi maaşıyla sadece gıda masrafını karşılama hesabını yapıyorlar.”

İlgili Haberler