Ilıcaklar DEVA Partisi yönetiminde

Ilıcaklar DEVA Partisi yönetiminde
DEVA Partisi'nin 70 kişiden oluşan İstanbul Yönetim Kurulu belli oldu. Yönetimde Nazlı Ilıcak'ın kızı Aslı Ilıcak da yer aldı.

Teşkilatlanma çalışmalarını ve kongrelerini tüm hızıyla sürdüren DEVA Partisi'nin İstanbul yönetimi de belli oldu. 70 kişiden oluşan İl Yönetim Kurulu listesinde 30 yaş altı 16 genç yer alırken; 20 kadın bulunuyor.

İstanbul Kurucu İl Başkanı olarak 14 Ağustos 2020 tarihinde Mehmet Gürol Ayan seçilmişti. Genel Merkez tarafından İstanbul il yönetimini kurmakla görevlendirilen Ayan ve beraberindeki kurucu heyet, il yönetimi üyelerini belirledi.

Ayrıca listede 27 Mayıs Darbesi döneminde tutuklanan Milletvekili Abdülmelik Fırat’ın torunu Ömer Faruk Fırat, Nazlı Ilıcak’ın kızı Aslı Ilıcak, spor yazarı Erhan Telli, KAGİDER YK Üyesi Bahar Kayserilioğlu, İş insanı Tunç Nazikoğlu, TOBB Züccaciye Sektörü Meclis Üyesi ve ZÜCDER Genel Sekreteri Sibel Palacıoğlu, Dünya Kur’an okuma şampiyonu Selman Okumuş, TÜRMOB YK Üyesi Ertuğrul Erdem de dikkat çeken isimler arasında yer aldı.