Devlerin Tolgay savaşı

Devlerin Tolgay savaşı
Beşiktaş'ın orta sahadaki yıldızı Tolgay Arslan, siyah beyazlı yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılınca Fenerbahçe ve Galatasaray transfer için atağa kalktı.

Ligde Beşiktaş'ın 1-0 kaybettiği Başakşehir maçının devre arasında pilav yediği için gündeme oturan Tolgay Arslan konusunda çok flaş gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş yönetimi dün yıldız futbolcuyu resmen kadro dışı bıraktı. Bu gelişme sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray hemen düğmeye bastı.

 

HEMEN PLANLAR BAŞLADI

İKİ kulüp de devre arasında Tolgay'ı kadrosuna katmak için planlara başladı. Alınan bilgilere göre Fenerbahçe, uzun süredir kadro dışı olan Ozan Tufan'ı Beşiktaş'a takas olarak teklif edecek.

OZAN, GÜNEŞ'İN ÖĞRENCİSİ

Ozan'ın Şenol Güneş'in Bursaspor'dan öğrencisi olması takasın gerçekleşme ihtimalini artırıyor. Ancak Galatasaray da forvet sıkıntısı yaşayan Beşiktaş'a Eren Derdiyok'u teklif edebilir.

 

TEKLİFLERE YANIT NE OLACAK?

Eren de Terim'le yaşadığı sorunlar nedeniyle Sarı-Kırmızılılar'da gözden çıkarılmış durumda. Şimdi gözler Beşiktaş'a çevrildi. Yapılacak takas tekliflerine verilecek yanıt merakla bekleniyor.

 

İlgili Haberler