İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı

İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Aydın'da 92 yaşındaki kadına tecavüz edip boğarak öldüren katil hakkında "Kameralara yansıyan bileğindeki üç hilal dövmesi dikkat çekmiştir. Bunun bir tertip mi yoksa gerçek mi olduğu bütün yönleriyle araştırılması hayati bir zorunluluktur" çağrısının ardından İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısının ardından İçişleri Bakanlığı duyuruyu sosyal medya hesabından yaptı.
İçişleri Bakanlığı’nın açıklamasında, “Aydın’da, 92 yaşındaki bir kadının canice işlenen bir cinayet sonrasında hayatını kaybetmesinin ardından, failin adliyeye kelepçeli bir şekilde götürülmesi esnasında elindeki dövme görüntüsünün yansıması ile ilgili olarak herhangi bir ihmal ya da kasıt bulunup bulunmadığının soruşturulması için; Bakan onayı ile, bir Mülkiye Başmüfettişi ve bir Polis Başmüfettişi görevlendirilmiştir” ifadeleri kullanıldı.
BAHÇELİ PAYLAŞIMDA BULUNMUŞTU
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "92 yaşındaki bir hanımefendinin ırzına ve hayat hakkına musallat olan canavarın gözaltına alındığı esnada, kameralara yansıyan bileğindeki üç hilal dövmesi ise dikkat çekmiştir. Bunun bir tertip mi yoksa gerçek mi olduğu bütün yönleriyle araştırılması hayati bir zorunluluktur. Gerek güvenlik güçlerimiz, gerek adli makamlarımız, gerekse de Aydın il teşkilatımız üç hilalli dövmeyle afişe edilen cani hakkında ihtiyaç olan incelemeleri derinleştirmelidir. Bir kadına el uzatan, dil uzatan, kanına ve canına kast eden bir yaratığa tahammülümüz yoktur" demişti.

İlgili Haberler