Devlet Bahçeli Halk TV canlı yayına mesaj gönderdi

Devlet Bahçeli Halk TV canlı yayına mesaj gönderdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Halk TV canlı yayına mesaj göndererek sanatçı Zülfü Livaneli’nin Bülent Ecevit hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

Bahçeli'den Zülfi Livaneli'ye Ecevit tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Halk TV canlı yayına bir mesaj göndererek Zülfü Livaneli’nin Bülent Ecevit hakkındaki sözleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Zülfü Livaneli''nin eski Başbakan Bülent Ecevit''e yönelik, ''Fetullah Gülen''e her türlü olanağı sundu'' sözlerine tepki gösteren Bahçeli, Ecevit’ten övgü ile bahsetti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter tarafından gönderilen mesajına programın sunucusu Özlem Gürses’e hitaben “Özlem Hanım iyi akşamlar, iyi yayınlar” diyerek başlayan Bahçeli’nin açıklamaları şu şekilde;

"Merhum Başbakanımız Sayın Bülent Ecevit’le süresi 3,5 yılı bulan 57’inci Cumhuriyet Hükümetinde birlikte görev yaptık. Bu vesileyle kendisini yakından tanıma fırsatım oldu. Tam bir beyefendi, saygın bir devlet adamı, tutarlı ve milli nitelikli bir solcu, aynı zamanda da Türk milletinin değerleriyle çatışmayan, çelişmeyen bir şahsiyetti. Merhum Ecevit’in Türkiye’nin hak ve çıkarlarını samimiyetle savunduğuna her fırsatta şahit oldum.

Bu haliyle, Zülfü Livaneli’nin Merhum Ecevit’le ilgili mesnetsiz iddialarını, meşrepsiz ithamlarını, hatta seviyesiz iftiralarını reddettiğimi özellikle ve sizin vasıtanızla paylaşmak isterim. Merhum Bülent Ecevit’in devlete ve millete bağlılığını tartışmaya açmak hem vebal hem de haksızlıktır. Bu duygu ve düşüncelerimi kamuoyunun bilgi ve takdirine sunuyorum....Göstereceğiniz hassasiyetten dolayı da teşekkür ediyorum."

İlgili Haberler